Saturday, June 8, 2013

I HAVE PROBLEMS / PROBLÉMÁIM VANNAK

Teljesen véletlenül rábukkantam egy blogra, ami szinte az összes bejegyzésem, moodboardom, privát fotóm és bejegyzésem egy az egyben, forrásmegjelölés nélkül átemeli. Próbáltam kapcsolatba lépni a tulajdonossal, egyelőre sikertelenül, így itt teszem közzé a felhívást: 

Kedves Ismeretlen, nem az a gondom, hogy felhasználod a blogom tartalmát, hanem hogy nem tünteted fel, hogy az nem a sajátod. Legközelebb kérlek, jelezd!

Amúgy szerintetek én csinálok nagyobb feneket ennek, mint kéne, vagy ennyit azért megérdemlek, hogy legalább a saját fotóimnál tüntesse fel, hogy honnan vannak? Pl.: http://design-home-house.blogspot.hu/2012/03/sofa-arrived-megjott-kanapenk.html
Azt már el sem várom, hogy azoknál a bejegyzéseknél is megjelöljön, amit én is átveszek valahonnan - temészetesen forrásmegjelöléssel. Mit gondoltok? Randomly I've found a blog who's owner use almost  all of my posts, exactly the same I made them, without crediting me or my blog. He/she even use my private photos as his or hers. I've tried to contact the owner, but there is no response, so maybe he/she can read it here:

Dear Admin!
I don't mind if you use my blog posts, private photos and mood boards in your blog, but please credit me and my blog. Do not show my works, my photos, my blog posts as yours! Thank you!


Here is the blog. Does anybody know this? / Ez az a blog, ismeri valaki?
http://design-home-house.blogspot.com   

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...